• info@online-muziekbingo.nl
  • 06 105 975 93

 

 

Doordat we in een pittige tijd leven, moeten we elkaar ondersteunen en helpen waar nodig. Vandaar dat een aantal ondernemende bedrijven elkaar hebben opgezocht om aan een vraag te kunnen voldoen. De vraag; wat kan nog wel? Daarnaast is er ook de behoefte, van ons als mens, samen iets te doen en te beleven; lol en ontspanning te ervaren en elkaar te zien. Één en één is drie nietwaar?

Power Force Show Events is een bedrijf dat al meer dan 25 jaar garant staat voor het leveren van drive-inn shows, roadshows, en complete sound & light producties voor (bedrijfs)feesten, festivals, evenementen (buro’s), zaalexploitanten, beurzen, bruiloften en particulieren. Power Force Show Events heeft een groot scala aan DJ's met elk hun specifieke kwaliteiten.

Soundcheck is een bedrijf met veel kennis van de verschillende segmenten in de verhuur branche. Denk hierbij aan verhuur van geluid, licht, rigging & LEDscreens voor o.a. festivals, TV-producties, concerten en bedrijfsfeesten. Soundcheck heeft een geschiedenis van meer dan 30 jaar en een zeer gedreven team die altijd willen meedenken met wat jij wilt!

Uitgesproken Ilse timmert nu zo'n 10 jaar aan de weg als acteur, presentator, dagvoorzitter en spelleider. Met haar kun je alle kanten op: van zakelijk tot ludiek en van ontspannend tot scherp en razendsnel. Ze weet als geen ander de juiste snaar te raken bij jou en de kijker. Bel haar gerust als je eens wilt sparren over een idee, 0610597593. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier

 

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image