• info@online-muziekbingo.nl
  • 06 105 975 93

 

 

Een muziekbingo werkt hetzelfde als een bingo met cijfers: i.p.v. cijfers, vind je op je bingokaart namen van artiesten en titels.
We overleggen vooraf hoeveel bingo rondes je wilt spelen, daarbij heb je een keus in muziekgenres, denk aan foute hits, jaren '90, Hollandstalig enz. Desgewenst maken we de bingo op maat, met door jou, zelfgekozen, muzieknummers.
We zullen je adviseren welk kanaal je hebt beste kunt kiezen om de onlinebingo uit te zenden, denk aan YouTube, MS Teams enz. Je ontvangt minimaal een week van te voren alle bingokaarten + een link voor de deelnemers. Elke bingokaart heeft een eigen nummer ter controle. De kaarten + link verspreid jijzelf onder je deelnemers.
In overleg bepalen we wie er voor de bingoprijzen zorgt. Op één bingoronde valt 3 keer een prijs: 1ste rij, twee rijen en de volle kaart.
Het is aan te raden een WhatsApp groep aan te maken: is er een bingo gevallen, dan app je BINGO + je kaartnummer.  Deze wordt na controle hopelijk goed bevonden.
En valt er een valse bingo, jawel; dan zoeken we telefonisch contact tijdens de uitzending: hij of zij mag een liedje zingen!
Naast de bingo maken we er een mooi interactief feest van met o.a. opdrachten die deelnemers thuis kunnen uitvoeren.

De bingo kan gespeeld worden tot van 10 tot 1000 personen.

We zullen alle regels in acht houden die horen bij het Corona-protocol, of we nu uitzenden vanuit de studio of dat we op locatie komen.

Bel geheel vrijblijvend voor vragen of onduidelijkheden met Ilse Horstman 06-10597593. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

 

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image